top of page

Innerlijke kracht...De laatste week word ik af en toe meegenomen naar een moment waar ik ongeveer 2 jaar was. Ik kan me het moment zelf niet herinneren maar ik zie een dia voor me. Op die dia sta ik met een grote pompoen in mijn handen, je ziet meer pompoen dan meisje… Mijn papa zei als we deze dia bekeken “Geen idee waar zo’n klein meisje de kracht vandaan haalt om die pompoen te dragen.” Enkele inzichten kwamen naar me toe door de dia en door de opmerking van mijn papa (jaren geleden).

Jouw werkelijke kracht zit binnenin, die breng je mee bij je geboorte (en draag je al veel langer met je mee). Allerlei ervaringen, opmerkingen, aangeleerde angsten, zorgen ervoor dat je niet meer of minder in jezelf gelooft. Je wordt onbewust gevormd door jouw omgeving en vergeet wie je werkelijk bent…

Jouw kracht hangt niet af van leeftijd, grootte, geslacht of wat voor uiterlijk kenmerk ook. Die innerlijke kracht is er altijd. Misschien bedolven onder oordelen, overtuigingen, gewoontes, angsten,… Tijd om de obstakels uit de weg te ruimen en jouw kracht opnieuw te ont-dekken. Om datgene wat je weghoudt bij je kracht in de ogen te kijken, te durven voelen en los te laten.

Als je dichtbij jezelf bent, verdwijnt de ruis van de omgeving en kan je jouw innerlijke stem weer horen. Die stem helpt je jouw kracht weer aan te boren. Om de bron in jezelf weer te vinden. Die bron brengt je bij je ware kracht, je ware natuur, je Zijn… Word je bewust van wat je tegenhoudt. Hoe bewuster je naar jezelf kijkt, hoe bewuster je wordt van welke energie er rond je hangt, van wat jij creëert en aantrekt, hoe beter jij jeZelf leert kennen. Niet op persoonlijkheidsniveau maar veel dieper, op het niveau van de ziel. Jouw bewustzijn creëert nieuw bewustzijn.

Jij bent een prachtig, krachtig mens!! Geloof jij dat zelf? Wat voel je als je tegen jezelf in de spiegel zegt dat jij prachtig bent? Wat voel je als je tegen jezelf zegt dat jij een krachtig wezen bent? Voel en ervaar die kracht, voel en ervaar wat je ervan weerhoudt…

Jij bent een prachtig, krachtig wezen!! Laat niemand jou iets anders wijs maken…

Ik wens je een week waarin je dichter bij jezelf mag komen. Een week waarin je diep in jezelf durft te duiken, een week waarin je je jouw eigen kracht her-innert. Een week waarin jij mag ontdekken waar je toe in staat bent!!

Warme knuffel

Gudrun38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page