top of page

In alle intensiteitEen intense periode in de energie en sinds enkele maanden, ook in mijn leven. Intens maar écht mooi; (vroeger voelde intens ook als heftig aan…).

Intensiteit die zorgt voor nieuwe inzichten, antwoorden maar ook nieuwe vragen, verheldering en op andere vlakken ook verdieping.

Meegaan met de stroom, niet meer vechten tegen wat zich aandient, acceptatie van wat er is ook al is het intens. De flow, mijn flow volgen, voelen en vooral luisteren waar ik heen word geleid. De afgelopen jaren kwamen uitdagingen en situaties op mijn pad waardoor ik hier veel over mocht leren. De lessen van het leven hebben (oude) wijsheid in me aangeboord…

Spiegels worden me voor gehouden door mensen die mijn pad kruisen, soms voor even, soms voor een lange tijd, sommigen zelfs voor het leven. Dankbaar voor alle mensen die mij tonen wat er in mij leeft, welke angsten en emoties ik ergens in mijn lichaam heb vastgezet, wat ik nog mag aankijken om weer dieper en verder te kunnen gaan en zo steeds dichter bij mijn ware zelf te komen. Dankbaar ook voor de uitdagingen en de lessen die mij enerzijds nederig en kwetsbaar en anderzijds steeds krachtiger maken.

Waar ik wel op mag letten in intense periodes is dat ik mezelf voldoende rust geef. Mentale rust, fysieke rust, innerlijke rust… Zodat ik dichtbij meZelf kan blijven en mezelf niet voorbij loop. Soms is een paar keer goed in- en uitademen al voldoende, andere keren helpt yoga of doe ik een (geleide) meditatie, op nog een ander moment ga ik de natuur in. Telkens weer voel ik wat ik nodig heb en als ik dat al eens vergeet, geeft mijn lichaam wel een seintje :) Zo wordt rust een onderdeel van mijn natuurlijke staat…

Geef jij jeZelf voldoende rust? Of zit je vooral in een rush?

Je hoeft niet altijd veel te doen, je mag meer Zijn. En dan vanuit Zijn die dingen doen die voor jou belangrijk voelen, die dingen die jou échte vreugde en plezier geven. JeZelf neerzetten op aarde, je hemel toelaten en zo het paradijs voor jeZelf creëren… In dat proces voelen waar je jezelf tegenhoudt kan best intens zijn en toch is het de enige weg om all the way te gaan.

Ben jij bereid om aan te kijken wat jou wordt getoond? Ben jij bereid om recht in de spiegel te kijken? Wat je ook ziet?

Altijd fijn om dat met gelijkgestemden te kunnen delen zonder dat de ander jou antwoorden wil geven of het voor jou wil oplossen. Omring je met mensen die het beste in jeZelf naar boven halen, wees er voor de ander en haal het beste in hen naar boven, elke keer opnieuw…

Wens jou een week vol nieuwe inzichten, een week waarin de dingen helder mogen worden, een week waarin je dieper durft te voelen en een open space voor de ander mag creëren.

warme knuffel

Gudrun


37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page