top of page

Ik ben er voor jou...


Ik ben er voor jou als jouw gedachtenkronkels je even naar beneden halen,

dan hoor ik ook de woorden die niet gesproken worden

en kijken mijn ogen je vol liefde en mededogen aan.

Ik ben er voor jou als de woorden in je keel blijven steken.

Als je bang bent om jouw waarheid te uiten, dan voelen we samen wat je tegenhoudt en gaan er doorheen zodat je jezelf durft uit te spreken ook al is het met trillende stem.

Ik ben er voor jou als jouw innerlijke stem je lijkt te verlaten. Dan gaan we samen op zoek, vanuit stilte, vanuit woorden, vanuit liefde, vanuit verbondenheid van ziel tot ziel, tot jij jouw stem weer hoort klinken.

Ik ben er voor jou als de lasten op je schouders te groot worden,

dan draag ik jou. Zodat jij, als alles weer wat rustiger wordt, je eigen pad kan volgen en jouw lessen weer durft aan te kijken.

Ik ben er voor jou als je even de liefde voor jezelf niet meer voelt, dan deel ik met jou al mijn liefde en laat ik jou weer voelen wat een prachtig wezen jij bent. Dan mag het stromen van hart tot hart, van ziel tot ziel. Jij bent vol van Liefde, geef ook een beetje aan jeZelf…

Ik ben er voor jou als alles uit jouw handen lijkt te glijden. Dan ben ik de hand die zegt “Het is oké, ook dit kan, ook dit mag”. Dan leg ik mijn armen rondom jou in een warme omhelzing en mogen jouw tranen vrij stromen zodat je kan loslaten wat op dat moment mag losgelaten worden. Op een dag voel je de helende, scheppende kracht in jouw handen, in je buik, in jouw lichaam weer stromen.

Ik ben er voor jou als jij met knikkende knieën, zwak en moedeloos op weg gaat. Dan loop ik naast je en lopen we samen het pad. Jij jouw weg en ik de mijne, mooi naast elkaar in vrijheid en verbondenheid.

Ik ben er voor jou als je voeten niet meer mee willen, als je het gevoel hebt dat je hele wereld stil staat. Dan zit ik naast je, als jouw vriend, dan luister ik als jij wilt praten en als dat beter voelt dan zwijgen we samen.

Ik ben er voor jou als je hele wereld instort, als jij niet meer weet van welk hout pijlen te maken, als jij het gevoel hebt dat alles en iedereen jou heeft verlaten ook op die momenten ben ik er voor jou.

Ik ben er voor jou als je even wankelt, als jij het gevoel hebt dat alle kracht uit je wordt gezogen dan sta ik diep geworteld naast je tot je voelt dat ook jij weer stevig geankerd bent en jouw pad, uitdagingen en lessen weer kan aangaan. Zo kan jij jouw kleuren her-ontdekken en het schilderij van jouw Leven vorm geven.

Ik ben er voor jou in al die momenten dat je je blijheid, je geluksmomenten, je vreugde, je kracht, je mededogen en jouw liefde wil uiten. Samen met jou genieten van al het moois dat er is.

Ik ben er zonder oordeel voor jou als jij dat nodig hebt, ben jij er ook voor mij als ik het even niet meer weet? Mag ik dan kwetsbaar zijn en mijn verdriet en pijn met jou delen?

Ik wens je een week waarin je iemand naast je hebt die bij jou kan Zijn zonder oordeel, zonder jou een mening of visie te willen opdringen. Iemand die naar je luistert in de volle betekenis van het woord!!

Warme knuffel

Gudrun


#zijn#jezelfzijn#verbonden#kracht#krachtig#liefde#liefdevol#oordeel#pijn#kwetsbaar#blij#geluk#vriend#lessen#uitdagingen#verbondenheid#verbinden#luisteren#bewustwording#bewust#aanwezigzijn#spiritualiteit#leefjevrij


28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page