top of page

How about Love?


Vaak merk ik dat als ik iets over liefde zeg of schrijf dat het soms wordt begrepen onder één soort liefde nl. de liefde in een partnerrelatie.

Er zijn echter zoveel relaties waar de liefde mag stromen. Denk maar aan de relatie met jouw kinderen, je ouders, vrienden, collega’s, broers en zussen, familie, alle mensen die je kent. Liefde is zoveel breder dan dat, liefde voor dieren, voor elk onderdeel van de natuur, de bloemen, de bomen, de planten, de zee, … Deze liefde is universeel, voor elk levend wezen.

Een gegeven wat ik ook vaak hoor als het over liefde gaat:

‘Liefde is moeilijk. Liefde is pijnlijk.”

Als je het mij vraagt: ‘Liefde is’, alles wat je daaraan toevoegt zijn menselijke gedachten kronkels (mooi en minder mooi).

Diep van binnen ben jij pure Liefde…

Voorbij de sluiers, voorbij de overtuigingen, voorbij de opgekropte emoties, voorbij alle pijn, voorbij trauma’s, voorbij oude patronen, voorbij angsten, voorbij verlangens en verwachtingen, voorbij controle en aannames ben JIJ pure Liefde!!

Hoe mooi zou het zijn als die Liefde er helemaal mag en kan Zijn?

Als jij die mag uitstralen, zomaar, onvoorwaardelijk zonder er iets voor terug te verlangen. Net door zomaar Liefde uit te stralen naar elk levend wezen, krijg je zoveel Liefde terug. Liefde mag jouw drijfveer zijn. Liefde mag je motor zijn. Liefde mag stromen…

Maak er deze week, een week vol Liefde van!! Liefde voor jeZelf, Liefde voor je medemens, Liefde voor elk levend wezen. Zomaar, onvoorwaardelijk…

Liefdevolle knuffel, enne ik hou van jou!!

Gudrun


#liefde#stralen#relatie#verbinding#verbinden#samen#liefdevoor#zijn#jezelfzijn#onvoorwaardelijk#zomaar#



104 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

bottom of page