top of page

Het boek van jouw LevenStel je eens voor dat jij een dik lijvig boek vast hebt, het boek van Jouw Leven. Een boek dat je vaak opnieuw openslaat, waar je verschillende passages opnieuw leest en weer leest en je telkens opnieuw voor de geest haalt. Een boek dat heel wat ervaringen en belevingen bevat; waar jij ook verhalen aan vast hangt en zo ook nieuwe verhalen creëert. Bepaalde ervaringen herkauw je maar al te vaak, je raakt maar niet los van bepaalde hoofdstukken in jouw leven.

Neem het boek nog even vast, haal er alle lessen uit die je hebt geleerd. Zie hoe ver je al gekomen bent en hoe jij in de loop der jaren bent veranderd.

Breng dan het boek terug naar de bibliotheek. Zet het op een schap om het niet meer aan te raken…

Intuïtief kies je een nieuw boek en tot je verbazing merk je dat het allemaal blanco pagina’s bevat. Dit is het boek waarin jij het vervolg van jouw leven mag schrijven; Helemaal nieuw, natuurlijk neem je bepaalde ervaringen met je mee maar je laat ze jouw leven niet meer overheersen. Jij mag zelf beslissen hoe jouw nieuwe boek eruit ziet. Wordt het een thriller, een horror met veel drama, een biografie met een opsomming van al het gebeurde, een fantasieverhaal of een liefdevolle roman?

Ik ben benieuwd om jouw boek te lezen…

Wens je een nieuwe week vol fantastische ervaringen waarin je openstaat om de magie van het Leven te be-Leven…

Warme knuffel

Gudrun


43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page