top of page

Even denken...Je bent gezegend als je een goed denkvermogen hebt!

Je bent gezegend als je je hart mag volgen!

Hoe mooi zou het zijn als die twee in balans zijn?

Als die twee in verbinding staan…

Op bepaalde momenten hebben we het denken nodig maar het inlevingsvermogen en voelen is zeker niet overbodig…

Je hoofd en je hart op dezelfde lijn. Je hoofd en je hart die in dezelfde richting kijken, hetzelfde pad op gaan. Het is niet het denken dat het moeilijk maakt, het is het overdenken waardoor jij vast gaat zitten. Waardoor jij verhalen creëert, (doem)scenario’s schrijft die hoogstwaarschijnlijk nooit zullen uitkomen tenzij je er teveel aandacht aan besteedt want waar je aandacht aan geeft, groeit.

Hoe zou het zijn om aandacht te geven aan de dingen die je echt wil. Misschien vanuit het elimineren wat je niet meer wil? Omdat dit een fase is waar je eigenlijk al voorbij bent (maar soms toch nog in blijft hangen). Je rugzak is gevuld met wat je hebt meegemaakt, wat je verleden heeft getekend. Die rugzak uit het verleden, hoeft geen belemmering te zijn voor het heden. Alles wat in die rugzak steekt, heeft je gebracht waar je nu staat. Alles in die rugzak heeft je gemaakt tot wie je nu bent. Wat haal je eruit? Wat laat je zitten?


Je zou je kunnen afvragen: “Waarom moest ik dit alles meemaken?” “Waarom ik?” Als ik kijk naar de vele watertjes die ik doorzwemmen heb, dan weet ik, dan voel ik dat ik er liefdevoller, krachtiger, sterker ben uitgekomen. Dat ik meer met beide voeten op de grond sta. Ik weet nu wat ik niet meer wil. Nu voel ik meer de richting, de energie waar ik naar toe wil. Mijn ziel toont me dat ik die energie mag volgen. Is dat niet wat er bedoeld wordt met ‘je hart volgen’? De energie waar jij naar toe wil, voelen, neerzetten en stap per stap die richting uitgaan?

Daar komen ook af en toe creatieve gedachten bij die jij zou kunnen uitvoeren. Vanuit het vrouwelijke, vanuit het hart, vanuit je intuïtie die dingen neerzetten op aarde. Ook je mannelijke krachten aansporen. Want ja, om een mooi leven te leiden (en niet lijden) is het belangrijk om het mannelijke en het vrouwelijke in jou (zowel als man en als vrouw heb je beide polen in je, een mannelijke energie en een vrouwelijke energie) neer te zetten. Dingen te creëren en niet slaafs elke dag hetzelfde doen. Voelen wat jij wil, waar jij naartoe mag. Stappen zetten om dat te creëren, neer te zetten hier op aarde. Is dat niet waarom je naar de aarde gekomen bent?

Jezelf Zijn, bij jezelf blijven en anderen aanwakkeren om hetzelfde te doen. Niet met de intentie om iemand te veranderen. Wel vanuit je hart tonen wie jij bent en de andere de kans geven, helemaal zichzelf te zijn. In verbinding met jezelf, in verbinding met de ander …

Ik wens je een week waarin je mag voelen wat jij nu écht wil. Een week waarin je stappen durft te zetten, ook al zijn het baby stapjes, richting jouw dromen en doelen.

Warme knuffel

Gudrun


#hart#ziel#intuitie#volgen#dromen#doelen#gedachten#creatief#creativiteit#creatie#kracht#vrouwelijkeenergie#mannelijkeenergie#denken#overdenken#verhalen#scenario#creeeren#richting#doel#verbinding#zijn#jezelfzijn#bewustwording#rugzak#leven#leefjevrij#vrijheid


50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page