top of page

De kracht van aanraking...

Bijgewerkt op: 4 dec. 2021Een knuffel, een kus, een schouderklopje, een hand op je arm, … Elke fysieke aanraking doet iets met je. Het brengt bewust of onbewust iets in jou teweeg. Die aanraking kan kort of lang zijn maar iets in jou verandert door die fysieke aanraking. Je wordt letterlijk ‘aan’ geraakt en het raakt ook iets ‘in' jou. Deze fysieke aanrakingen zijn een vorm van waardering, van respect, van Liefde. Ze verbinden twee (of meerdere) mensen met elkaar. Die aanraking brengt je weer in het moment en in jouw lichaam. Die aanraking maakt ‘iets’ in jou wakker.

Ook oogcontact, een glimlach kan je als een vorm van aanraking zien.

Je komt weliswaar niet aan elkaar maar je raakt elkaar op de één of andere manier.

Je verbindt van hart tot hart. Ogen zijn de spiegels van de ziel, ze vertellen jou zoveel zonder woorden. Even vier ogen die elkaar ont-moeten. De volgende keer dat je dit ervaart, voel eens wat het in jou teweeg brengt.

Ook woorden kunnen je ‘raken’. Ze kunnen jou bekrachtigen of ontkrachten.

Afhankelijk van de woorden die worden gebruikt én van de manier waarop ze worden uitgesproken (denk maar even aan de test met liefdevolle woorden en woorden vol haat tegen planten). Worden kunnen je maken of kraken…

Voeg jij iets toe met jouw woorden?

Ben jij van betekenis voor de ander?

Raak jij mensen aan zodat ze naar een hogere vibratie mogen?

Raak jij mensen aan zodat ze dieper met zichzelf kunnen verbinden?

Raak jij mensen aan vanuit jouw liefdevolle hart (of vanuit jouw pijn)?

Raak jij mensen aan vanuit jouw diepste wezen, vanuit jouw Zijn?

Vanop een afstand kan je ook mensen ‘aanraken’. Hoever je ook van elkaar verwijderd bent, de verbinding is er. Met elkaar in contact treden vanop afstand, van hart tot hart de verbinding aangaan en voelen. Van hart tot hart communiceren zonder woorden.

Hoe wil jij aangeraakt worden? Hoe wil jij aanraken?

Ik wens je een week waarin je positief geraakt mag worden door alle mensen rondom jou. Een week waarin je de verbinding met jeZelf en de ander mag verdiepen. Een week vol magie…

Warme knuffel

Gudrun


132 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page