top of page

Clusters van Licht en LiefdeVorig weekend stond ik op mijn yogamat, deed enkele grondingsoefeningen en voelde zoveel beweging rondom mijn hartchakra.

Ik ging dieper voelen en er werd mij iets zo duidelijk getoond…

Mensen die kicken op macht en controle die handelen eigenlijk vanuit een tekort. Ze hebben geen of weinig Liefde gekend. Vanuit macht en controle tonen ze hoe ‘groot’ ze zijn maar binnenin voelen ze zich zo klein. Die macht is eigenlijk een compensatie, een handelen vanuit een tekort. Het tekort aan Liefde willen ze overcompenseren door eerst op zoek te gaan naar liefde maar als ze die niet vinden in de vorm die ze verlangen, staken ze die strijd, sluiten hun hart af en nemen zelf de controle/macht in handen.

Door een gevoel van angst, boosheid, controle, frustratie, verdriet, … steun je dat machtsgevoel. Je verblijft dan in een lage frequentie. Die lage vibratie die kennen ze, dat geeft hen een gevoel van nog meer macht, nog meer controle. Het ego wordt gesteund en voelt dat die macht en die controle effect heeft. Eens het ego de smaak van macht en controle heeft geproefd, wil het steeds meer. Het grabbelt er maar op los… Er is een steeds grotere drang naar nog meer. Hoe gaat het dan verder? Wanneer is het ego tevreden?

Een probleem kan je niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt. Dus strijden vanuit het ego, strijden om de controle in eigen handen te nemen helpt niet.

‘Op Liefde kennen zij geen antwoord’, dan zijn ze even het noorden kwijt. Liefde is de oplossing, Liefde is ons antwoord, Liefde is de boodschap die we mogen verspreiden naar ieder hart en in het bijzonder naar de mens die handelt vanuit een tekort aan Liefde (en vanuit pijn). Vanuit Liefde mogen we met z’n allen weer Mens Zijn. Mensen verbind u, niet in strijd maar in Liefde.

Er zijn al vele mensen die vanuit Liefde leven. Wat als we al onze Liefde bundelen en samen de wereld insturen? Liefde met een groooooooote L, onvoorwaardelijk. Niet vanuit een angst van wat er op ons afkomt maar vanuit een ‘weten’ dat Liefde het hoogste is en een stralende toekomst voor de hele mensheid kan creëren. Let love rule!!

We zitten in een massale evolutionaire schift naar een steeds hoger bewustZijn waar iedereen de kans krijgt om vanuit Liefde te leven, om steeds meer Liefde te Zijn!! Liefde is het medicijn daarom creëer ik graag samen met jullie een krachtig Liefdesveld…

Iedereen die wil, mag mee in het licht en in de Liefde. Zo kunnen we zonnen aansteken. Straal jouw licht, jouw Liefde in je eigen omgeving uit en geef jouw bijdrage aan de wereld. Steeds weer opnieuw!!

Afspraak op donderdag 11 november (wapenstilstand) om 20u vanuit je huiskamer of zoek een andere plaats waar het rustig is. Ga in een makkelijke houding zitten, eventueel een meditatief muziekje opzetten, adem zacht en toch krachtig enkele keren diep in (vanuit de buik) en laat dan alle lucht uit je longen verdwijnen. Richt dan je aandacht naar je hart, adem vanuit het hart. Als je jouw Liefde voelt stromen richt je dan naar alle mensen die je liefde kunnen gebruiken en openstaan om die te ontvangen. Als we dat met velen doen, creëren we een krachtig Liefdesveld waar de hele wereld iets aan heeft!! Voel de verbinding met jeZelf, met iedereen die meedoet … met de mensen waar je Liefde naar stuurt. In dit hele proces kan je misschien ook voelen waar jij nog geen liefde voelt en mag je hierin ook jezelf omarmen.

Doe jij ook mee? Je kan je met een mailtje aanmelden of gewoon om 20u gaan zitten en je verbinden met de liefdevolle energie van de ganse groep (ongeveer een halfuurtje, je zal de energie voelen afnemen).

Lukt het je niet op dat moment, kan je het ook vroeger of later doen.

Energie kent tijd, noch afstand…

Voor nu, wens ik jou een prachtige dag en een helende week vol magische momenten!

Liefdevolle omhelzing!

Gudrun


#licht#liefde#kracht#krachtveld#helen#ontvangen#stralen#leefjevrij#bewustwording#macht#controle#tekort#uitdaging#meditatie##mensheid#bijdrage#samen#wereld

#antwoord#magisch#omarmen#bewustzijn#bewustwording#bewust#zijn#

compensatie


125 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

bottom of page