top of page

All-één Zijn


foto: onbekend


All-één Zijn


Alleen zijn met jezelf. Vind je dat een fijne beleving? Vind jij jezelf goed gezelschap? Kan jij alleen zijn? Geniet jij van het alleen zijn?

Even opladen en alle indrukken vanuit de buitenwereld loslaten?


In het alleen Zijn, kan je voelen wie jij bent, waar jij naartoe mag bewegen. Zo kan je die stille stem vanuit je ziel horen fluisteren. Zo krijg je de smaak te pakken van hoe jouw wereld er volgens jou mag uitzien. Zo kan je je neus in de ‘juiste’ richting zetten. Jouw bijdrage aan de wereld zien, kennen en (h)erkennen.


“Eventjes alleen, eventjes de stilte om me heen, eventjes helemaal niets, eventjes weg van iedereen, eventjes geen zorgen, geen verlangens ,…” 


Voor een leven in balans is het noodzakelijk om je af en toe, geheel volgens jouw behoefte, terug te trekken en in jouw binnenwereld te duiken. Om zo steeds dichter bij jezelf te komen. Gun jezelf die tijd ‘alleen’. Om je helemaal te verbinden met jezelf en zo meer verbondenheid met anderen te voelen.


Soms vraagt het leven van jou om alleen te zijn, net om jezelf terug te vinden. Om er achter te komen wie jij werkelijk bent en waar jij voor staat. Vanuit puurheid, authenticiteit. In het alleen zijn, kan je leren om één te zijn met alles. All-één Zijn…


Weet dat je nooit echt alleen bent, je wordt omringd, gesteund en gedragen, altijd. De onzichtbare wereld rondom jou, begeleidt jou. Vraag om hulp en sta open voor alle hulp die jou op allerlei manieren aangeboden wordt.


En bedenk: Je kan omringd zijn door duizenden mensen en je alleen voelen, je kan alleen zijn en je verbonden voelen met alles en iedereen.


Ik wens je een week vol verbondenheid, in gezelschap waar jij van geniet maar evenzo alleen, verbonden met je ware natuur!!


Liefdevolle knuffel, 

Gudrun


27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page