top of page

AannamesSoms betrap ik mezelf erop dat ik na een telefonisch of een schriftelijk contact bepaalde aannames heb over die persoon. Ik maak me vanuit dat telefoontje of die email een voorstelling van de persoon. Als ik die dan in levende lijve ontmoet, dan blijkt dit meestal niet te kloppen…

Misschien herken je dat? Die aannames komen vanuit de mind. Je hoort iets, je leest iets en stelt je er direct iets bij voor. Die voorstelling heeft meestal niets met de werkelijkheid te maken, maar wel met bepaalde overtuigingen en/of pijn uit het verleden. Verwachting kan ook een rol spelen.

Je plakt er vanuit vroegere ervaringen een bepaalde vorm op, misschien eentje die jij graag zou willen of eentje die je eerder vreest. Beide komen vanuit je hoofd…

Hoe zou het zijn om helemaal los te zijn van verwachtingen over hoe de ander ‘moet’ zijn, hoe de dingen ‘moeten’ lopen, hoe jouw leven vorm ‘moet’ krijgen. In plaats daarvan kan je meegaan in de flow, voelen waar je heen mag en dan kom je de ‘juiste’ mensen op de ‘juiste’ tijd en de ‘juiste’ plaats tegen.

Die flow ontstaat vanuit innerlijke rust, vanuit een vertrouwen dat het goed is zoals het is, vanuit het volgen van jouw intuïtie, vanuit het luisteren naar jouw hogere Zelf.

Misschien niet altijd even gemakkelijk omdat je het niet hebt geleerd of eerder hebt verleerd in jouw kinderjaren. De energie die nu op aarde neerdaalt, toont je dat het nu tijd is voor verandering. Dat je nu alles wat niet van jou is, jou niet meer dient, niet in lijn is met je ware Zelf mag aankijken, écht voelen om dan te kunnen loslaten. Toelaten om los te laten…

Een krachtige energie die jou bij je eigen kracht wil brengen. Een kracht die al in je zit en jij nu mag aanboren. Met jouw kracht kan je andere mensen ondersteunen om in hun kracht te komen. Als een lopend vuurtje mag de kracht van elk individu, de kracht van het licht en de kracht van Liefde, de kracht van het collectief opkrikken!!

Wens je een week waarin je je eigen kracht mag ont-dekken. Een week waarin je geïnspireerd mag worden en anderen mag inspireren!

Warme knuffel

Gudrun


48 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page