top of page

Soms...Soms ontmoet je iemand heel even en raakt de blik die je deelt je zo sterk dat er innerlijk iets beweegt en shift. Een kort moment van verbinding die ervoor zorgt dat niets meer is zoals het was.

Soms heb je een lang gesprek en is er dat éne woord dat je raakt en zorgt voor een verandering in jouw wezen. Eén woord dat de verbinding met jezelf en misschien wel met het Hogere in jou versterkt.

Soms zijn er mensen die je af en toe tegen het lijf loopt maar waarmee je direct weer connectie voelt. Waarmee je kan lachen, plezier beleven, dansen alsook een diepgaand gesprek voeren.

Soms heb je mensen die al zowat je hele leven met je meewandelen en jou op de meest onverwachte momenten (aan)raken met een lach, een woord, een gebaar, een hand op jouw hand, met hun Zijn.

Soms is er iemand in jouw leven die fysiek niet nabij is maar waarmee je zo een sterke verbinding hebt waardoor het lijkt dat ze écht bij je zijn. Een connectie om te koesteren.

Met al deze mensen mag je in Liefde verbinden, ze helpen jou om dieper met jeZelf te verbinden en een gevoel van thuiskomen te ervaren.


Ik voel me diep dankbaar voor al deze mensen op mijn levenspad. Ze helpen me in Liefde te verbinden. Ze tonen me de weg naar huis, mijn thuis waar ik steeds meer, steeds weer bij meZelf mag komen.

Voor allen die dit lezen en zich hierin herkennen, een dikke dank je wel!!

Jullie reiken me (onbewust) zaadjes aan die ik mag laten groeien…

Wens jou een week waarin je mag verbinden met vele mensen, een verbinding waarin je geraakt mag worden tot in het diepste van jouw cellen…

Warme knuffel

Gudrun106 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page