top of page

Transformatie: "Je persoonlijkheid evolueren"

Voel jij je ook soms uitgeblust na contact met bepaalde personen of in bepaalde situaties? Wil jij deze situaties graag leren herkennen? Zien wie of wat jouw licht en energie neemt en wat jou licht en energie geeft?

 

In deze meditaties leer je situaties herkennen die je licht en energie afzwakken en hoe je daar mee om kan gaan. Er wordt met je persoonlijkheid gewerkt om zo blokkades, oude overtuigingen en remmingen op te lossen. Er gaat veel aandacht naar het afbouwen van jouw afhankelijkheid aan patronen. Je leert twijfels, angst en zelfkritiek te overstijgen.

 

Jouw persoonlijkheid evolueren kan jouw innerlijke groei versnellen, je hoort jouw innerlijke stem beter, je krijgt meer energie, voelt je gemotiveerder en meer ondersteund door jouw omgeving.

 

Door de verschillende technieken creëer je een ruimere visie en een hogere toekomst. Je leert licht voor je uit te sturen om zo goede dingen in jouw leven aan te trekken.

 

Je ontvangt transmissies die je helpen jouw cellen te transformeren en jouw aura te zuiveren. Er komen diepgaande veranderingen in jouw persoonlijkheid en in jouw dagelijkse leven.

 

Er wordt gemediteerd op stoelen. Tussen de verschillende meditaties is er ruimte voor persoonlijke inbreng en ervaringen. Het is heel waardevol om van anderen te horen hoe zij het voelen en ervaren want het is geen toeval dat net deze groep mensen bij elkaar komt :)

LOCATIE

Priester Coulonstraat 4, 8930 Rekkem

bottom of page